Borta Bra men Hemma Bäst

Borta Bra men Hemma Bäst

fredag 21 februari 2014

Vårt sportlov i Sälen

Vi är precis hemkomna från en helt underbar sportlovsresa i Sverige. Kan bara säga att Sälen är fantastiskt. Stämningen var på topp och landskapen vackra.


Snö fanns det i massor, backarna var i fint skick och förutom att skida och åka slalom fanns det en massa skoj att göra. Det enda negativa med semestern var att den tog slut alltför tidigt, ja och så går det ju åt massor med pengar då det finns mycket att göra.

 
Utsikten från fjällen var helt otrolig, och tur hade vi med vädret. Då vi kom var det nån grad plus men de övriga dagarna var det några grader minus, och emellanåt t.o.m. sken solen från en molnfri himmel.
 
 
 
Här är hela mitt gäng på väg upp med liften. Barnen har viss erfarenhet av att åka slalom. Ifjol var vi till Vemdalen över påsken, och så hann vi några gånger till MeriTeijo. Men några proffs är de inte, trots det råkade vi inte ut för några missöden, allt gick bra i hissarna och backarna. Men så måste jag nog säga att servicen också fungerade jätte bra, i varje hiss fanns det en ung glad tjej (det var inte så många killar) som hjälpte till med hissen.
 
Jag har också fastnat på en bild.
 
 
Sälen ligger alldeles nära den Norska gränsen så en dag spenderade vi i Trysil, ett av Norges största, om inte det största ski centret. Trysil hade om möjligt ännu längre backar än i Sälen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar